Solutia Optivoice pentru Call Center la cheie

Transforma modul in care relationezi cu clientii

Construirea unui call-center este primul pas in obtinerea unei imagini profesioniste si in organizarea procesului de comunicare. Iar un proces de comunicare organizat iti aduce o imagine clara asupra nevoilor clientilor, a performantei angajatilor si te ajuta sa fundamentezi decizii de afaceri pe baze reale, prin accesul la rapoarte detaliate si in timp real.

Optivoice iti livreaza solutii de call-center la cheie, fie ca incepi cu un agent sau cu sute de agenti raspanditi in mai multe locatii, chiar si in afara tarii.

Call center in cloud

Testeaza gratuit solutia Optivoice!

Iti oferim un cont gratuit de test, pentru a vedea cat de simplu este sa utilizezi un call-center in cloud

Functii

Caracteristici flexibile si complete

Centru de contact

Interactioneaza cu clientii tai la un nou nivel! Ofera-le o experienta completa de comunicare pentru a te mentine in topul preferintelor lor. Pune bazele unui punct de contact profesionist folosind functii de baza ca strategiile de preluare si rutare a apelurilor si coada de asteptare sau functii avansate ca WebRTC, Desktop Sharing sau SLA.

Call center in cloud
training si evaluare

Training si evaluare

Asigura-te ca interactiunea cu clientii se mentine la nivelul de calitate dorit, prin functii ca inregistrare apeluri si ascultare apeluri in desfasurare, functia sopteste sau rapoartele detaliate, in timp real, la nivel de utilizator. Pentru team-leaderi, ai la dispozitie un panou de comanda complex, in care poti monitoriza in timp real activitatea tuturor agentilor, a cozilor de asteptare, poti loga/deloga agentii dintr-o coada sau sa ii muti dintr-o coada in alta.

Personalizarea interactiunii

Intampina clientii cu un mesaj standard sau cu unul original, care sa te reprezinte. Alege o muzica in asteptare sau un mesaj promotional care sa trezeasca interesul clientilor tai. Integreaza sistemul cu CRM-ul propriu pentru a avea acces direct la numele clientului, nu doar la un numar de telefon. Poti apela la inregistrarile profesioniste Optivoice sau iti poti face propriile inregistrari.

personalizarea interactiunii
Call center in cloud

Colaborare

O colaborare mai buna intre angajati conduce la un raspuns mai rapid oferit clientilor si o solutionare profesionista a problemelor acestora. Transferul de apel, chatul intern cu indicator de prezenta si transfer de fisiere sau conferinta sunt instrumente puternice in obtinerea unei comunicari eficiente angajat-angajat si angajat-client.

Creeaza un call-center cu adevarat profesionist!

Gaseste functiile de care ai nevoie pentru call-center-ul tau.

Rapoarte detaliate

Monitorizeaza – Corecteaza – Performeaza

Rapoarte per utilizator

Ai suficienti angajati sau trebuie sa mai recrutezi? Ai oamenii potriviti in acest moment? Solutia Optivoice te ajuta sa monitorizezi performanta in timp real pentru a obtine rezultatele scontate.

Poti evalua fiecare angajat in functie de numarul de apeluri raspunse/initiate, durata medie a unui apel, timpii de logare/delogare in coada de asteptare si altele.

Call center in cloud
Call center in cloud

Statistici apeluri

Ai acces la istoricul tuturor apelurilor pe o perioada selectata, inclusiv a celor pierdute sau abandonate, astfel incat sa poti reveni rapid la clientul care te-a cautat si sa ii raspunzi la intrebari/solicitari.

Poti avea in orice moment o privire de ansamblu privind eficienta serviciului clienti, totalul apelurilor raspunse/initiate/abandonate/transferate, timp mediu de asteptare in coada, poti verifica incarcarea pe ore/zile, astfel incat sa poti face o distributie eficienta a fortei de munca.

Eficientizeaza-ti afacerea!

Foloseste la maxim sistemul Optivoice.

Abonamente

Solutii adaptate la nevoile tale

pachete call-center personalizate

Pachetele de call-center se construiesc in functie de numarul de agenti sau in functie de numarul de apeluri simultane necesar si de functiile dorite.

Oferim la cheie solutii profesioniste, cu SLA, monitorizare pentru team-leaderi, instrumente de training si evaluare, rapoarte complexe, logare/delogare agenti. Poti incepe insa si cu un singur agent, iar solutia va evolua odata cu afacerea ta. Solutiile noastre se adapteaza bugetului si nivelului afacerii tale.

Pune clientul în centrul activitatii tale!

Gaseste impreuna cu Optivoice o structura potrivita pentru call-center-ul tau.

Integrari

Solutia Optivoice ofera integrari prin API si integrari CRM

Call center in cloud

 

Un Serviciu Clienti modern inseamna mai mult decat oferirea unui numar de telefon la care sa poti fi contactat.

Solutiile Optivoice permit integrari prin API pentru o mai buna experienta in comunicare. O integrare de baza cu CRM-ul existent iti poate furniza numele clientului, nu doar numarul de telefon, ceea ce va elimina timpii pierduti cu identificarea apelantilor si va face mult mai placuta interactiunea cu ei.

Avem solutii si pentru integrari avansate CRM, cu pop-up pe fisa clientului, integrari cu Office 365, Sales Force, Dynamics si altele.

 Profita de instrumentele moderne care iti pot conferi acel plus de competitivitate de care ai nevoie!

entrul activitatii tale!

Gaseste impreuna cu Optivoice o structura potrivita pentru call-center-ul tau.

Printre clientii nostri: