Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei Cloudsoftphone

Aplicatia Cloud Softphone este dezvoltata de Alien Licensing, GmbH, Alte Steinhauserstrasse 1, Cham, Zug 6300, Switzerland

Cloud Softphone este o aplicatie VoIP pentru  smartphone ce permite utilizarea contului Optivoice pe telefonul mobil. Aplicatia foloseste serviciul de date mobile sau Wi-Fi disponibil pentru a transmite vocea peste internet. Atentie, utilizarea datelor mobile poate conduce la costuri suplimentare, va rugam sa verificati aceste costuri cu operatorul mobil cu care aveti contract.

Cloud Softphone este disponibil pentru Android minim versiunea 5.0 si iOS minim versiunea 9.0 si utilizeaza tehnologia Push pentru eficientizarea consumului de baterie.

Aplicatia ofera functii de transfer apeluri, apel in asteptare, redirectionare apel, conferinta, inregistrare si redare convorbire, integrare cu agenda telefonului si istoric apeluri. Ofera de asemenea suport pentru casti bluetooth.

Puteti afla mai multe accesand pagina dezvoltatorului https://www.cloudsoftphone.com.

Fiind o aplicatie a unui tert, aceasta nu intra sub incidenta Politicii de confidentialitate a Optivoice, pe care te invitam sa o citesti pe https://www.optivoice.ro/politica-de-confidentialitate.