Suita completa de mijloace de comunicare

Comunicatii unificate la dispozitia ta, oriunde si oricand!

comunicatii unificate

Comunicatii unificate – Unified Communications

Schimbul de informatii in timp real este vital pentru afacerile moderne, iar un instrument care sa integreze toate mijloacele, dispozitivele si canalele de comunicare permite utilizatorilor sa fie în legatura cu oricine, oriunde s-ar afla, in timp real.

In cazul companiilor cu mai multe puncte de lucru sau angajati in locatii diferite (chiar si daca lucreaza de acasa sau daca nu sunt in tara) acest mod de comunicare este extrem de important si eficient. Comunicatii Unificate sunt cele care integreaza in aplicatiile business comunicatiile de voce, date si video si se reflecta direct in:

Testeaza gratuit serviciul Optivoice

Daca nu esti familiarizat cu astfel de servicii, nu stii cum te-ar putea ajuta sau vrei sa verifici calitatea inainte de a cumpara, apeleaza cu incredere la noi. Iti punem la dispozitie gratuit un cont de test sau poti programa cu echipa tehnica o sesiune de prezentare.

Functii

Comunicare profesionista pentru afacerea ta

Telefonie

Mai mult decat linii telefonice simple, un sistem integrat cu functii performante, setare si administrare usoara si costuri reduse. Un sistem perfect adaptabil nevoilor tale de comunicare si care permite personalizarea dupa dorinta.
Centrala telefonica virtuala
Call-center la cheie
Birou mobil

telefonie
fax

Fax

Trimiti si primesti faxuri in cateva secunde, oriunde te-ai afla si de pe orice dispozitiv conectat la internet: PC/laptop, tableta sau telefon mobil. Nu ai nevoie de un echipament fax, ci doar de o conexiune internet si o adresa de email.
Fax2Email
Email2fax

Chat

Solutii de chat intern, integrat sistemului telefonic, cu indicator de prezenta si transfer de fisiere. Stii in orice moment statusul colegilor: disponibil, in convorbire, ocupat sau plecat, indiferent ca acestia sunt in alt birou, in alta locatie sau pe drum, si poti transfera fisiere instant.

chat
audioconferinte

Audioconferinte

Organizeaza pe loc sedinte si comunica rapid in teritoriu noutatile! Ai nevoie de informatii suplimentare in timpul unui apel? Invita persoana care te poate ajuta in apel si lamureste pe loc toate detaliile!

Audioconferinte

Videoconferinte

Pastreaza avantajele intalnirii fata in fata dar fara costurile de deplasare, cazare si masa pe care le implica intalnirile clasice. Surprinde-ti clientii cu un suport tehnic care sa te diferentieze in piata prin WebRTC, ScreenSharing, Whiteboard si sistem de Vot Online.

Videoconferinte

videoconferinte
aplicatii mobile

Aplicatii mobile

In lumea de azi, in continua miscare, posibilitatea de a avea cu tine, pe mobil, aplicatiile de business este foarte importanta. Sa poti lucra de oriunde ca si cand ai fi la birou, sa poti monitoriza usor activitatea, iti confera mobilitate fara sa pierzi contactul cu firma.

Aplicatii recomandate de Optivoice

Flexibilitate. Eficienta. Costuri reduse

Cu Optivoice, poti opta pentru o solutie de comunicatii unificate integrala software sau poti alege
dintr-o gama variata de telefoane, echipamente de conferinta si accesorii.

Orice alegi, ai flexibilitate deplina, luna de luna,
fara contracte lungi si costisitoare

rapoarte

Rapoarte

Control total. Siguranta. Performanta

Ai control total asupra comunicatiilor, poti lua decizii informate si poti masura eficienta campaniilor de marketing. Poti evalua activitatea agentilor de relatii clienti si gradul de interes al clientilor pentru diverse servicii. Toate acestea pentru ca ai acces la rapoarte detaliate, in timp real, general si la nivel de angajat, atat pentru apelurile efectuate cat si pentru cele primite, intr-o interfata web usor de utilizat fara sa necesite cunostinte IT avansate. Rapoarte detaliate sunt disponibile nu doar pe partea de telefonie, ci pe intreaga suita de comunicatii unificate: telefonie, sms, fax.

Integrari

Solutia Optivoice ofera integrari prin API si integrari CRM

Solutiile de comunicatii unificate Optivoice permit integrari prin API pentru o mai buna experienta in comunicare. O integrare de baza cu CRM-ul existent iti poate furniza numele clientului, nu doar numarul de telefon, ceea ce va elimina timpii pierduti cu identificarea apelantilor si va face mult mai placuta interactiunea cu ei. Integrarea SMS-ului cu platforma de e-commerce poate initia trimiterea de confirmari pentru pasii comenzii de la initiere pana la livrare.

integrari
pachete personalizate

Abonamente

Solutii scalabile pentru orice situatie

In functie de complexitatea sistemului de comunicatii unificate si de marimea firmei tale putem sa gasim solutii eficiente, care sa-ti usureze munca, sa reduca costuri importante si sa iti puna la dispozitie instrumente care sa te diferentieze fata de competitori.

Putem construi la fel de usor sisteme simple, pentru 1-5 utilizatori si sisteme complexe, pentru sute de utilizatori si locatii.

Optivoice iti ofera evaluare gratuita a sistemului actual si consultanta in alegerea unei configuratii optime.

Iti conectam afacerea la cele mai noi solutii de comunicare

Printre clientii nostri: