centrala telefonica VoIP

Interactioneaza cu clientii tai la un nou nivel!

Cu centrala telefonica VoIP Optivoice poti avea un sistem performant cu zero investitii, pus in picioare aproape instant si care nu necesita cunostinte IT avansate.

Optivoice iti pune la dispozitie instrumente care pana nu demult erau accesibile doar firmelor foarte mari pentru ca necesitau investitii financiare considerabile si personal calificat pentru mentenanta, monitorizare si configurare.

Testeaza gratuit serviciul Optivoice

Daca nu esti familiarizat cu astfel de servicii, nu stii cum te-ar putea ajuta sau vrei sa verifici calitatea inainte de a cumpara, apeleaza cu incredere la noi. Iti punem la dispozitie gratuit un cont de test sau poti programa cu echipa tehnica o sesiune de prezentare.

Sistemul telefonic business Optivoice

Genereaza imaginea unei companii profesioniste, prin functii avansate precum apelare pe extensii, apelare simultana, coada de asteptare, conferinte sau fax virtual.

Reduce cheltuielile prin configurare inteligenta, optimizare si scalabilitate.

Faciliteaza colaborarea angajatilor printr-o comunicare fara limite, oriunde s-ar afla.

Ofera control total prin interfata de administrare prietenoasa si facila.

sistem telefonic VoIP
call-center in cloud

Call Center in Cloud

Secretul corporatiilor: satisfactia clientilor – comunica cu clientii tai ca un profesionist chiar daca incepi cu un singur agent de relatii clienti.

Ai la dispozitie gratuit inregistrarea apelurilor si rapoarte detaliate de activitate la nivel de agent.

Adaptabil si activitatilor sezoniere: incarcare mare de Black-Friday? Poti avea agenti temporari!

Optivoice iti livreaza solutii de call-center la cheie, chiar daca incepi cu un singur agent de relatii clienti.

Sistemul poate fi perfect functional de pe o zi pe alta si poate fi adaptat evolutiei in timp a activitatii.

Comunicatii unificate

Solutiile moderne de comunicatii iti asigura controlul total asupra activitatii, unifica intr-un singur instrument mijloacele de comunicare si softurile de colaborare, aduc impreuna locatii si oameni si iti confera mobilitate extinsa.

Telefonie, fax, chat intern cu indicator de prezenta si transfer de fisiere, audio si videoconferinte sunt la un pas distanta.

O interfata web prietenoasa care gestioneaza intreg sistemul de comunicatii si accesibila oricand, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Optivoice iti ofera rapoarte detaliate privind intregul sistem de comunicatii, activitatea tuturor angajatilor, indiferent unde se afla acestia si disponibile oriunde, oricand, pe orice dispozitiv conectat la internet si securizare totala a informatiilor.

comunicatii unificate VoIP

Iti conectam afacerea la cele mai noi solutii de comunicare
Printre clientii nostri: