Optivoice Dialer

dialer, dialler

Solutii dialer/dialler

Optivoice Dialer este o aplicatie destinata companiilor cu departamente de telesales si telemarketing, care face o legatura automata intre persoana apelata si operator, imediat ce acesta din urma a inchis apelul precedent si fara sa fie nevoit sa formeze un nou numar de telefon. Ea permite incarcarea de liste de numere si alocarea lor pe agenti. Rapoartele permit filtrarea apelurilor nereusite sau neraspunse, in vederea reapelarii.

Comanda acum serviciul Optivoice Dialer

Contacteaza Echipa Optivoice pentru a afla mai multe sau pentru o oferta personalizata

Avantaje

Comunicare profesionala pentru afacerea ta

Optimizeaza costurile

Companiile de teleseles si telemarketing care au apelat la solutii de dialer au raportat semnificative imbunatatiri ale productivitatii agentilor si deci, costuri mult reduse cu resursa umana necesara acoperirii proiectelor.

costuri optimizate
timp castigat

Castiga timp

Prin reducerea semnificativa a timpului intre apeluri, proiectele pot fi finalizate mult mai repede, astfel incat numarul proiectelor in care te angajezi si implicit a incasarilor poate creste considerabil.

Evalueaza

Ai acces la rapoarte online in timp real, pentru a avea in orice moment o imagine de ansamblu asupra activitatii si pentru o evaluare corecta a agentilor. Agentii pot opri si relua apelarea in functie de nevoi.

evaluare

Solutii profesioniste pentru inbound

Alege solutiile Optivoice si pentru preluarea profesionista a apelurilor.