Optivoice Monitor

 

monitorizare call-center

Monitorizare call-center

O buna monitorizare call-center permite eficientizarea activitatii agentilor. Optivoice Monitor este o aplicatie web care vine in sprijinul firmelor cu departamente de relatii clienti. Ea permite team-leader-ilor sa observe apelurile in curs, atat pe cele initiate cat si pe cele primite, ale agentilor din departamentul lor, de oriunde din lume.

Comanda acum serviciul Optivoice Monitor

Contacteaza Echipa Optivoice pentru a afla mai multe sau pentru o oferta personalizata

Caracteristici

Comunicare profesionala pentru afacerea ta

Monitorizeaza

Team-leader-ul poate sa vada statusul fiecarui agent, daca acesta este inregistrat in centrala, ce aplicatie softphone sau telefon IP utilizeaza (si versiunea) si statusul sau in coada in care este logat.

monitorizeaza
evalueaza

Evalueaza

Team-leder-ul are la dispozitie instrumente puternice ca Listen (Asculta) apeluri in curs, Whisper (Sopteste) (poate discuta cu colegul lui cand acesta este deja intr-o convorbire, fara sa fie auziti de client) si Barge-In (Intra in convorbire) (poate initia o conferinta in trei cu colegul si clientul care deja se afla intr-o convorbire).  Aplicatia poate fi folosita si ca instrument de pregatire pentru noii angajati.

Controleaza

Team-leader-ul  poate schimba statusul agentilor in coada: poate loga/deloga un agent sau il poate pune pe pauza. In acest fel, el poate dimensiona corect resursa umana pe punctele de interes pentru o functionare optima a sistemului.

controleaza

Vrei un call-center modern si usor de implementat?

Afla mai multe despre solutiile de call center in cloud de la Optivoice