Optivoice SMS

sms

Integreaza serviciul SMS in comunicarea cu clientii tai pentru un plus de imagine si o importanta eficientizare a activitatii!

Comanda acum serviciul Optivoice

Contacteaza Echipa Optivoice pentru a afla mai multe sau pentru o oferta personalizata

Caracteristici

Comunicare profesionala pentru afacerea ta

Campanii SMS

Lansezi un produs sau serviciu nou, organizezi un eveniment, clientii tai pot afla rapid si sigur toate detaliile de care au nevoie; cu un singur clic trimiti zeci sau sute de mesaje.

campanii sms
confirmare sms

Confirmare SMS

Confirmarea prin mesaje scurte iti poate aduce beneficii importante in activitate; clientii tai suna sau fac programari online, poti confirma data, ora si adresa prin sms ca sa te asiguri ca o au tot timpul asupra lor si nu incurca informatiile sau nu sunt nevoiti sa revina cu alt apel daca au uitat ceva important; comenzi telefonice sau online: confirma toti pasii traseului comanda-livrare prin mesaje scrise, in acest fel reduci numarul de apeluri primite sau initiate doar pentru o informatie simpla si te asiguri ca toate informatiile importante legate de acest proces ajung rapid si sigur la clienti.

Informare SMS

Ai ceva important de comunicat unui client, sau unei liste intregi? Este la fel de usor prin serviciul web2sms de la Optivoice; poate unul din clientii tai a fost interest de un produs cu stoc epuizat…il poti informa rapid cand produsul intra in stoc; trebuie sa vorbesti cu un client care nu ti-a raspuns sau la care suna ocupat, nu mai pierde timpul revenind iar si iar, trimite-i un sms in care sa ii spui cine esti, de ce ai sunat, si invita-l sa te contacteze cand este un moment portivit pentru el.

informare sms
sms reminder

SMS Reminder

Aminteste-le clientilor cu ceva timp inainte ca au o programare, ca factura lor se apropie de scadenta sau ca oferta pentru ei urmeaza sa expire…in acest fel te asiguri usor si elegant ca lucrurile se intampla la timp si ca nu pierzi vanzarea doar pentru ca oamenii… sunt oameni si se intampla sa uite… pur si simplu.

Fii creativ

Esti cel mai in masura sa stii cum te poate ajuta serviciul web2sms… si noi suntem aici sa te ajutam; putem gasi impreuna variante de integrare a serviciului in activitatea ta in moduri inedite; trimite-ne provocarea ta!

Abonamente

Variantele in care iti oferim serviciul de SMS

Integreaza

Afla mai multe despre Comunicatiile unificate Optivoice