Optivoice Sondaj

sondaj telefonic

Optivoice Sondaj este un instrument puternic de masurare a gradului de satisfactie a clientilor tai. Sistemul este complet automatizat si permite obtinerea prin sondaj telefonic a unui feed-back in timp real, o evaluare completa a angajatilor si realizarea de cercetari de piata rapide, usor de utilizat si total obiective!

Comanda acum serviciul
Optivoice Sondaj

Contacteaza Echipa Optivoice pentru a afla mai multe sau pentru o oferta personalizata 

Caracteristici

Comunicare profesionala pentru afacerea ta

Sondaj telefonic pentru masurarea satisfactiei

Ce cred clientii tai despre modul in care li se raspunde la intrebari, despre timpii de reactie si modul de rezolvare a problemelor pe care le intampina? Afla ce imbunatatiri iti solicita clientii rapid, usor si fara costuri exorbitante. Optivoice iti pune la dispozitie un instrument de masurare a calitatii interactiunii angajat-client care poate fi personalizat dupa dorinta: sondaj telefonic pentru feed-back.

sondaj telefonic de calitate
cum functioneaza

Cum functioneaza

Dupa ce un client are o interactiune telefonica cu unul dintre angajatii tai, sistemul telefonic poate initia un apel catre client (gratuit pentru acesta din urma),  in care acesta este rugat sa acorde o nota de la 1 la 5 interactiunii precedente. Rapoartele pe care le primesti ulterior iti pot arata cat de multumiti sunt clientii tai, daca mai ai de lucru sau care dintre angajati trebuie sa isi imbunatateasca modul de interactionare cu clientii. Acest sondaj telefonic este complet automatizat, nu necesita un operator uman.

Fii creativ

Nu lasa la voia intamplarii calitatea cu care sunt tratati clientii tai! Cu Sondajul de calitate Optivoice ai acces la evaluarea obiectiva a clientilor tai!

Cercetarea de piata

Vrei sa lansezi un produs sau serviciu nou, vrei sa aduci o modificare importanta unui produs sau serviciu si nu stii cum ar fi primita sau vrei sa afli pur si simplu parerea oamenilor despre un anumit subiect? Optivoice te ajuta sa obtii informatiile dorite rapid, sigur si la preturi foarte accesibile. Nu lasa loc subiectivitatii si interpretarii unui operator uman!

cercetare de piata
cum functioneaza

Cum functioneaza

O interfata web prietenoasa te ajuta sa ai acces la informatii si rapoarte in timp real. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti care sunt intrebarile pe care vrei sa le adresezi si sa incarci baza de date cu numerele de telefon ce vor fi apelate. Sistemul isi face singur treaba si poti avea un raport exact, de pe o zi pe alta.

Afla mai multe

Nu lua decizii importante doar pe baza intuitiei! Cu cercetarea de piata automatizata de la Optivoice primesti girul celui mai important evaluator al tau: publicul tinta!