Serviciul SIP Trunk de la Optivoice

 Conecteaza centrala ta la un serviciu de comunicatii modern

SIP Trunk

Termenul de SIP vine de la Session Initiation Protocol si face referire la folosirea VoIP-ului (voce peste internet) pentru a conecta un PBX (centrala telefonica) la sistemul de comunicatii.

Desi nu este singurul limbaj care face acest lucru, SIP-ul a devenit un standard in materie de VoIP care a permis aparatelor provenite de la furnizori diferiti sa comunice intre ele; nu este nevoie astfel ca si centrala si aparatele telefonice sa fie de la acelasi producator, trebuie doar ca ambele sa fie compatibile SIP, majoritatea de pe piata avand deja integrat acest protocol.

SIP trunking-ul permite inlocuirea trunchiurilor telefonice analogice sau digitale de catre comunicatiile VoIP si face referire la posibilitatea initierii si primirii de apeluri simultane pe acelasi numar de telefon.

Call center in cloud

Testeaza gratuit solutia SIP Trunk de la Optivoice!

Iti oferim un cont gratuit de test, pentru a vedea cat de simplu este sa utilizezi solutia de sip trunking.

Beneficii Optivoice SIP Trunk

Competitivitate

Beneficiati de calitate si stabilitate a servciiilor la preturi foarte bune. Serviciul functioneaza pe orice centrala IP, iar echipa noastra de specialisti va poate ajuta cu configurarea centralei pentru integrarea serviciului SIP de la Optivoice. Se pot personaliza pachete de minute in functie de volumul afacerii.

Call center in cloud
Call center in cloud

Siguranta

Autentificarea se face cu nume de utilizator si parola; suplimentar se ofera autentificare pe baza de IP astfel incat accesul sa fie pe deplin securizat. Puteti sa va portati numarul de telefon fix existent sau va putem furniza noi numere de telefon.

Solutia Optivoice

Daca ai o centrala clasica sau nu ai deloc centrala telefonica iti propunem varianta de centrala virtuala Optivoice Hosted PBX, care te scuteste de investitii importante in echipamente, iti ia de pe umeri grija mentenantei, intretinerii si reparatiilor ulterioare. Practic poti avea acces la cea mai performanta centrala telefonica, gazduita intr-un data center, fara sa o cumperi, sa o monitorizezi, sa o setezi si repari, fara deprecieri in timp

Abonamente

Abonamentele se construiesc in functie de numarul de apeluri simultane dorit, de numerele de telefon si pachetele de minute incluse.

Echipa Optivoice este la dispozitia ta

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata sau pentru lamuriri