Sistem telefonic Optivoice

Mai mult decat o centrala telefonica

sistem telefonic

Impartit intre activitatile administrative, gestionarea finantelor firmei, motivarea angajatilor, satisfactia clientilor si impresionarea investitorilor, ultima ta grija ar trebui sa fie sistemul de comunicatii. Lasa-l in grija noastra!

Optivoice este mai mult decat o simpla centrala telefonica traditionala. Cu Optivoice obtineti un sistem de comunicatii integrat, usor de utilizat, scalabil si sigur, bazat pe cele mai noi tehnologii.

Performanta. Prietenoasa. Accesibila

Atat solutia cat si echipa Optivoice
Contacteaza-ne chiar acum  sa afli mai multe direct de la un reprezentant Optivoice.

Functii

Comunicare profesionala pentru afacerea ta

telefonie

Telefonie

Atunci cand interactionezi cu clientii telefonic este important sa le oferi acestora o experienta care sa te diferentieze in piata, indiferent de volumul de apeluri primite. Este vital sa te asiguri ca telefonul nu suna niciodata ocupat, ca nu pasezi clientul de la un numar la altul, ca poti inregistra apelurile pentru a te asigura ca interactiunea angajat-client este asa cum ti-o doresti. Optivoice iti pune la dispozitie un sistem telefonic complet.

Functii business avansate

Un sistem telefonic nu gestioneaza doar primirea si efectuarea de apeluri. El are in prim plan eficientizarea comunicarii atat cu clientii si/sau furnizorii, cat si comunicarea intre angajati, o colaborare mai buna si o optimizare a costurilor si a activitatii firmei.

functii business
management sistem

Management sistem

Ai la dispozitie o interfata prietenoasa cu ajutorul careia calitatea interactiunii telefonice angajat-client, imaginea firmei in piata si costurile sistemului de comunicatii nu mai sunt lasate la voia intamplarii ci sunt sub controlul tau direct. Un sistem telefonic Optivoice te ajuta sa iei decizii informate pentru optimizarea activitatii.

Sistem de raportari

Rapoarte detaliate si in timp real privind intregul sistem telefonic si de comunicatii, activitatea tuturor angajatilor, indiferent unde se afla acestia si disponibile oriunde, oricand, pe orice dispozitiv conectat la internet si securizare totala a informatiilor.

sistem de raportari
birou mobil

Birou mobil

Conceptul modern de echipa elimina barierele unui spatiu fizic comun. Un sistem telefonic Optivoice te ajuta sa fi in legatura permanenta cu colegii tai care lucreaza de acasa, de pe teren, din alt sediu si chiar de peste hotare.

Personalizare sistem

Ai flexibilitate maxima in alegerea mesajelor de intampinare si promotionale, a muzicii in asteptare, a modului de rutare a apelurilor in functie de programul de lucru. Fie ca apelezi la inregistrarile profesioniste Optivoice sau folosesti propriile inregistrari, da frau liber creativitatii!

personalizare sistem

Flexibilitate. Eficienta. Mobilitate

Alege dintre zecile de functii disponibile pe cele potrivite afacerii tale.
In plus, cu Optivoice ai flexibilitate deplina, luna de luna, fara contracte lungi si costisitoare.

Rapoarte

Monitorizeaza – Corecteaza – Performeaza

rapoarte utilizator

Rapoarte per utilizator

Sistemul telefonic Optivoice iti ofera rapoarte detaliate si in timp real privind activitatea fiecarui utilizator in parte, cum ar fi numarul de apeluri initiate/primite, durata apeluri si altele, impartite pe intervale de timp selectate.

Statistici apeluri

Ai acces in timp real la toate apelurile efectuate si primite, inclusiv la apelurile pierdute sau abandonate, astfel incat te poti asigura ca nu pierzi oportunitati de vanzare si nu ai clienti nemultumiti.

statistici apeluri

Control. Scalabilitate. Siguranta

Vezi o lista cu rapoartele la care ai acces din platforma Optivoice.
Rapoartele sunt disponibile oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Integrari

Solutia Optivoice ofera integrari prin API si integrari CRM

integrari

Un Serviciu Clienti modern inseamna mai mult decat oferirea unui numar de telefon la care sa poti fi contactat.

Solutiile Optivoice permit integrari prin API pentru o mai buna experienta in comunicare. O integrare de baza cu CRM-ul existent iti poate furniza numele clientului, nu doar numarul de telefon, ceea ce va elimina timpii pierduti cu identificarea apelantilor si va face mult mai placuta interactiunea cu ei.

Avem solutii si pentru integrari avansate CRM, cu pop-up pe fisa clientului, integrari cu Office 365, Sales Force, Dynamics si altele.

 Profita de instrumentele moderne care iti pot conferi acel plus de competitivitate de care ai nevoie!

Echipamente si aplicatii

Aplicatii PC. Softphone. Telefoane IP. Poti alege oricare din cele trei variante pentru primirea si efectuarea de apeluri,  sau  sa le combini dupa nevoie.

Iti putem recomanda aplicatii gratuite sau poti cauta echipamentul IP care ti se potriveste.

Abonamente

Solutia adaptata perfect afacerii tale

disponibilitate crescuta

Uita de grija contractelor lungi si costisitoare – un sistem telefonic Optivoice iti ofera flexibilitate deplina, luna de luna. Poti alege ce configuratie doresti si sa o modifici lunar dupa nevoile tale de comunicare.

Iti garantam o disponibilitate a serviciilor de 99,50% deoarece platforma Optivoice se afla intr-un datacenter modern, echipat cu tot ce este necesar pentru a asigura functionarea continua a serviciilor. In plus, iti asiguram suport constant, asa incat te poti concentra mai mult pe cresterea afacerii proprii.

Pachetele Optivoice pot fi personalizate pentru sute de utilizatori si locatii, indiferent daca acestea se afla in tara sau peste hotare, pentru ca Optivoice PBX este o centrala telefonica virtuala performanta, usor scalabila si disponibila global.

Angajatii pot lucra din sedii diferite sau chiar de acasa, fiind conectati cu totii la aceeasi centrala telefonica și pot astfel comunica intre ei ca si cum ar lucra in birouri din acelasi sediu.

Ne poti contacta pentru a construi impreuna acel pachet care ti se potriveste, astfel incat vei plati doar pentru acele resurse de care ai nevoie.

pachete personalizate

Testeaza gratuit solutia Optivoice

Convinge-te singur de calitatea si utilitatea serviciilor Optivoice pentru afacerea ta.
Cere un cont demo sau o sesiune de prezentare cu echipa tehnica.

 Iti conectam afacerea la cele mai noi solutii de comunicare

Printre clientii nostri: