Suport

Pagina de suport Optivoice

Scrie-ne daca ai vreo intrebare, sugestie sau vrei sa ne semnalezi o problema de ordin tehnic.
Echipa noastra de specialisti iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Poti urmari in timp real evolutia tichetului deschis si vei fi anuntat odata ce se va schimba starea tichetului tau. Poti accesa forumul nostru pentru a vedea cele mai frecvente intrebari si solutionarea acestora.

Ai nevoie de suport remote pentru echipamentul tau?

Daca ai nevoie de ajutorul nostru cu aplicatia softphone instalata pe calculatorul tau sau cu un telefon IP pe care il folosesti, te rugam sa descarci programul Team Viewer pentru suport remote apasand butonul acesta:

Reteaua ta suporta VoIP?

Calitatea apelurilor VoIP este in stransa legatura cu calitatea conexiunii la internet. Verifica aici daca reteaua ta este pregatita sa suporte telefonia VoIP. Daca testul este satisfacator te asteptam sa ne contactezi pentru a configura impreuna un sistem de comunicatii perfect adaptat afacerii tale. Daca testul nu arata asa cum ti-ai dori putem incerca sa gasim impreuna si o varianta de internet performanta, iar daca nu esti sigur pe rezultatul testului noi iti punem la dispozitie, gratuit, un cont demo pentru a verifica in mod real calitatea apelurilor.